fbpx

Jabil – Álmok karácsonya a Jabilnél

Jabil – Álmok karácsonya a Jabilnél

Nem minden gyereknek adatik meg, hogy olyan karácsonyi ajándékot kapjon, amilyet megálmodott, de a tiszaújvárosi Jabil munkavállalói 2018-ban is valóra váltották mintegy 170 környékbeli rászoruló gyermek vágyait.

Ez volt a negyedik alkalom, hogy karácsony közeledtével a rászoruló környékbeli gyermekek eljuttatták vágyaik listáját a Jabil munkatársainak. Tavaly a vállalat december 14-én rendezte meg Álmok karácsonya rendezvényét a Magyar Vöröskereszttel együttműködésben.

A kezdeményezés keretében a Vöröskereszt munkatársainak segítségével begyűjtik a környékbeli rászoruló általános iskolás gyerekek karácsonyi álmát, majd a vállalat kollégái ezt valóra váltják. Összesen 131 gyermek vágya teljesült ezen a napon, és az ajándékozást megelőzően a résztvevők egy interaktív karácsonyi műsort is megtekinthettek.

Nem ez volt az egyetlen jótékonysági akció: a gyógypedagógiai nevelést folytató tiszaújvárosi Éltes Mátyás Iskolába is ellátogattak a jabilesek, ahol nekik köszönhetően további 35 gyermek kaphatta meg a vágyott karácsonyi ajándékot. A vállalat munkatársai ezt követően a girincsi gyógypedagógiai intézményben jártak, ahol egy délutáni foglalkozás keretében készítettek karácsonyi díszeket, ajándékokat a sérült gyermekekkel.

A tiszaújvárosi Jabil büszke munkatársaira, akik a karácsony körüli jótékonysággal immár negyedik éve bizonyították, hogy személyesen is elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás és a rászorulók megsegítése iránt. 2018-ban minden korábbinál több, körülbelül 400 munkatárs vett részt az akcióban, az ő érdemük, hogy közvetlen környezetükben közel 170 gyermek karácsonya lett szebb, boldogabb az idén.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!