fbpx

Ismét környezetszépítő munkát végeztek az E.ON önkéntesei

Ismét környezetszépítő munkát végeztek az E.ON önkéntesei

Az E.ON Hungária Csoportnál évtizedes hagyományai vannak az önkéntes munkának. Az Effekteam Egyesület is számos alkalommal szervezett már jótékony célú tevékenységeket a vállalat tettre kész csapata számára. Legutóbb a pilisszentiváni Jági tanösvény megtisztításában segédkeztek a cégcsoport munkatársai.

Az elmúlt időszak heves esőzései ellenére, lelkesen indult el az E.ON csapata az Effekteam Egyesület által szervezett önkéntes napra, hogy megszabadítsák a szeméttől a pilisszentiváni Jági tanösvényt. A gyülekező felhők és a sártócsák sem rettentették el a vállalat 19 elszánt munkatársát, akik azzal a céllal érkeztek a helyszínre, hogy a tanösvény mellett működő erdei óvodába járó gyermekek számára megtisztítsák a terepet. A csapat munkájának eredményeként gondozottá vált az út, melyen a kis túrázók nap mint nap járhatják az erdőt és felfedezhetik a természet csodáit.

Az E.ON számára fontos, hogy a munkatársak együttműködését erősítő vállalati programok keretében ne csupán a megszokott csapatépítő programokra kerüljön sor, hanem olyan jótékony célú tevékenységekre, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a kollégák jobban megismerjék egymást és önmagukat, miközben a tágabb közösségek számára is támogatást nyújtanak a helyi ügyek megoldásában. E törekvések mentén a cégcsoport munkavállalói rendszeresen felajánlják fizikai segítségüket és szakértelmüket egy-egy önkéntes program keretében, melyek sikeres megvalósítása érdekében az Effekteam megkeresi a megfelelő befogadó szervezetet, előkészíti, megszervezi a segítségnyújtás helyszíni feltételeit és koordinálja a munka hatékony lebonyolítását.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!