fbpx

Interaktív online workshopok a felelős közösségi befektetésekről

Interaktív online workshopok a felelős közösségi befektetésekről

Az Effekteam Egyesület júniusban két workshopot is szervez a felelős közösségi befektetésekről. Az online térben zajló interaktív események résztvevői közelebbről is megismerhetik az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díjának tavalyi győztes programjait, tapasztalatokat cserélhetnek az előadókkal és inspirációkat gyűjthetnek akár az idei pályázathoz is.

Az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díjának idei meghirdetéséhez kapcsolódóan, az Effekteam Egyesület interaktív online workshopokat szervez június 11-én és 18-án a felelős közösségi befektetésekről. Az immár hagyományosan, évente két alkalommal megrendezett szakmai eseményt az az igény hívta életre, hogy a téma iránt érdeklődők alaposabban megismerhessék az előző év legjobb környezeti és társadalmi befektetési projektjeit: a díjazott felelős vállalati kezdeményezéseket, valamint az üzleti-civil együttműködéseket.

Az események első órájában bemutatkozik 5-5 projekt a tavalyi nyertesek közül. Az előadásokat mindkét alkalommal interaktív beszélgetések követik, melyek keretében a résztvevők virtuális asztaltársaságokba szerveződnek és az előadók pedig forgószínpadszerűen végiglátogatják mindegyik csoportot. A 15-15 perces eszmecserék során a résztvevők közvetlenül feltehetik kérdéseiket az előadóknak, tapasztalatokat szerezhetnek a felelős közösségi befektetések megvalósításával kapcsolatban, sőt inspirációt gyűjthetnek ahhoz is, hogy idén saját projektjeikkel pályázzanak az Effekt 2030 díjra.

Az eseményeken a részvétel a virtuális asztaltársaságok kialakítása miatt korlátozottan lehetséges. Az első 40 fő jelentkezését tudjuk fogadni. A részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött.

A 2021. június 11-i workshopon az alábbi vállalatok és programjaik mutatkoznak be (jelentkezési határidő: 2021. június 9.):

  • Coca-Cola Magyarország – Hulladékmentes Tisza Program
  • dm Kft. – Kezdd kicsiben!
  • IKEA Lakberendezési – Kft. Veled Közösen!
  • Magyar Telekom Nyrt. – Legyélteis! Most generációsUniCredit Bank Hungary Zrt. – Munkáltatói Covid-19 megoldások

A 2021. június 18-i workshopon az alábbi vállalatok és programjaik mutatkoznak be
jelentkezési határidő: 2021. június 16.) :

  • Budapest Bank Zrt. – Dobbantó Program
  • MOL Nyrt. – MOL Egymásért – Most a törődés hajt
  • Nestlé Hungária Kft. – Újrahasznosítási Kisokos – Te tudod, hova dobd?
  • Provident Pénzügyi Zrt. – Provident CARE Program: „Vigyázzatok Egymásra, Vigyázunk Rátok!”
  • Vodafone Magyarország Alapítvány – Digitális Iskola Program

További információ és jelentkezési lehetőség ezen az oldalon található.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!