fbpx

IKEA Lakberendezési Kft. – Veled Közösen

IKEA Lakberendezési Kft. – Veled Közösen

Hiszünk abban, hogy a fizikai környezetünk hatással van a mentális jóllétünkre. A kezdetekben csak gyerekeket segítő szervezetek mellett, most már fiatal felnőtteket, időseket, fizikai és/vagy mentális hátránnyal küzdőket és nehéz élethelyzetben élőket segítő szervezeteket támogathattunk vásárlóinkkal együtt az immár 7 éves „Veled Közösen” program keretében:

  1. Jelölés: A pályázatban résztvevőket az IKEA Family klubtagok jelölték, munkatársaink kapcsolatba léptek velük, majd a szervezetek elindulhattak a pályázaton.
  2. Kiválasztás: A szervezetek felmérését követően a munkatársakból álló zsűri áruházanként 5 döntős szervezetet választott ki. 
  3. Szavazás: A klubtagok szavaztak arról, hogy melyik szervezetet támogassa az IKEA, így áruházanként egy-egy nyertes, és további 4 vigaszágas szervezet került ki.
  4. Nyeremény: A nyertes szervezetek szakértőink segítségével kiválasztották a szükséges lakberendezési tárgyakat.
  5. Megvalósítás: Az IKEA önkéntes munkatársai a lakberendezőkkel közösen szebbé varázsolták az adott tereket. Az önkénteseknek a lehető legtöbb (nem csak nyertes) szervezetnél lehetőségük volt önkéntesen segítséget nyújtani.

Kiegészítő aktivitások:

  • munkatársak plusz egy szavazata (2018-2019) – kollégáink dönthettek arról a döntős szervezetről, amely a termékadományon felül pénzadományban részesülhet
  • „Swipe the card”: az IKEA Family klubkártyák azonosításával vásárlóink kártyalehúzásonként 90 Ft-tal támogathatták a 15 döntős szervezettet (2018-2019)

További információk a projekttel kapcsolatban >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre!