fbpx

Sokan voltak kíváncsiak az Effekteam Akadémia november 17-i workshopjára, amely a vállalati társadalmi befektetések hatásmérési és értékelési módszereivel ismertette meg az érdeklődőket. A szakmai program résztvevői nemcsak elméleti tudásukat bővíthették a témával kapcsolatban, de praktikus gyakorlati módszereket is elsajátíthattak, és megoszthatták egymással tapasztalataikat.

Az Effekteam Egyesület annak idején azért indította el az Effekteam Akadémiát, hogy elősegítse a vállalatok társadalmi szerepvállalásával kapcsolatos módszerek megismerését és gyakorlati alkalmazását. A szakmai konferenciáknál kisebb létszámú, workshop jellegű képzések a vállalati társadalmi befektetések különféle aspektusaival összefüggésben nyújtanak áttekintést az aktuális nemzetközi és hazai trendekről, megosztják a legújabb módszereket és tapasztalatokat, illetve azt is lehetővé teszik, hogy a résztvevők a gyakorlatban is kipróbálják a megszerzett ismereteket.

A legutóbbi, november 17-én megtartott szakmai program olyan vállalati szakembereknek szólt, akik szerettek volna többet megtudni arról, hogyan lehet mérni és értékelni cégük társadalmi befektetési programjainak eredményeit és hatásait. Az érdeklődők megismerkedtek a vállalati társadalmi befektetések hatásmérésének trendjeivel, módszereivel és az eredmények elemzéséhez szükséges eszközökkel. Az elméleti áttekintést követő műhelymunka során a résztvevők a gyakorlatba is átültethették a hallottakat, illetve egymással is megoszthatták a témához kapcsolódó tapasztalataikat, jógyakorlataikat.