fbpx

Hogyan mérhető a vállalati projektek társadalmi hatása?

Hogyan mérhető a vállalati projektek társadalmi hatása?

A felelős cégek számára ma már természetes, hogy működésük során tesznek a környezetükben élő közösségek jólléte érdekében is. Nem mindegy azonban, hogy milyen valós hatása, eredménye van ezeknek a társadalmi befektetéseknek. A hatásmérés módszereit és gyakorlati lehetőségeit mutatja be a november 17-i Effekteam Akadémia, amelyre legkésőbb november 14-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.

Az Effekteam Egyesület annak idején azért indította el az Effekteam Akadémiát, hogy elősegítse a vállalatok társadalmi szerepvállalásával kapcsolatos módszerek megismerését és gyakorlati elsajátítását. A szakmai konferenciáknál kisebb létszámú, workshop jellegű képzések a vállalati társadalmi befektetések különféle aspektusaival összefüggésben nyújtanak áttekintést az aktuális nemzetközi és hazai trendekről, megosztják a legújabb módszereket és tapasztalatokat, illetve azt is lehetővé teszik, hogy a résztvevők a gyakorlatban is kipróbálják, alkalmazzák a megszerzett ismereteket.

Az Effekteam Akadémia november 17-i programja azoknak a vállalati szakembereknek szól, akik szeretnének többet megtudni arról, hogyan lehet mérni és értékelni cégük társadalmi befektetési programjainak eredményeit és hatásait. A szakmai esemény résztvevői megismerhetik a vállalati társadalmi befektetések eredmény- és hatásmérésének, értékelésének nemzetközi trendjeit, módszereit és hazai tapasztalatait, majd a gyakorlatban is kipróbálhatják a bemutatott mérési és értékelési eszközök alkalmazását. A személyes találkozás és közös műhelymunka lehetőséget nyújt a szakmai kapcsolatok építésére, a tapasztalatok és jógyakorlatok megosztására is.

Az Effekteam Egyesület elsősorban a vállalatok képviselőit hívja és várja a szakmai eseményre, melynek pontos részletei megtalálhatók a programban. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni legkésőbb november 14-ig lehet az online regisztrációs lap kitöltésével.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!