fbpx

Hankook – Véget ért a Hankook 2022-es abroncsadományozó programja

Hankook – Véget ért a Hankook 2022-es abroncsadományozó programja

A Hankook 2022-es abroncsadományozó programjának köszönhetően ismét számos kisebb-nagyobb közhasznú szervezet végezheti biztonságosabban a munkáját. A pályázat nyertesei a tavalyi év végéig át is vehették az adományba kapott gumiabroncsokat a Hankook Tire Magyarország Kft. rácalmási telephelyén.

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2022-ben tizenegyedik alkalommal hirdette meg Abroncsadományozási Programját, amellyel a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezeteket támogatja. Az Abroncsadományozási Program keretében a vállalat olyan kisebb alapítványoknak és egyesületeknek is segítséget nyújt, amelyek méretükből fakadóan más módon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz.

A legutóbbi programban mintegy 160 szervezet számára biztosított a Hankook Tire Magyarország Kft. több mint 1500 új abroncsot a munkájukhoz elengedhetetlen járművekre. Adományban részesült a Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány, az Igazgyöngy Alapítvány, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, az Országos Mentőszolgálat és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is.

„Jövőorientált vállalatként a Hankook számára kiemelten fontos, hogy prémium minőségű gumiabroncsokat biztosítsunk partnereinknek, akik munkájukat hozzánk hasonló eltökéltséggel végzik” – mondta el Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. Kommunikációs vezetője. „Minden évben büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a társadalom számára fontos munkát végző szervezetek tevékenységéhez hozzájárulhatunk azzal, amihez a legjobban értünk: olyan gumiabroncsokkal, amelyek a működésüket biztonságosabbá és fenntarthatóbbá teszik.”

Iratkozzon fel hírlevelünkre!