fbpx

Hankook – KÖSZ Hankook! – az idén is

Hankook – KÖSZ Hankook! – az idén is

993 Hankook dolgozó, 25 ezer munkaóra, 300 megvalósult projekt, lelkes segítők, mosolygós arcok, hálás tekintetek: ez a Hankook „Közösségi Összefogás a Szebbért” (KÖSZ) Dolgozói Értékteremtő Önkéntes Programjának elmúlt 10 éve.

A KÖSZ Hankook! program kifejezetten a dunaújvárosi és környékbeli lakosoknak szól és az abroncsgyár munkatársainak segítségével valósul meg. 2022-ben Fejér, Bács-Kiskun és Tolna megye 11 településén végeztek különböző környezetszépítő projekteket: 34 bölcsőde, óvoda, iskola és közösségi tér újult meg munkájuk által. Az önkéntes projektek sikeréhez tavaly a vállalat közel 20, az elmúlt években összesen több mint 130 millió forinttal járult hozzá.

Civil tér a város szívében

A KÖSZ önkéntesei a jubileumi évben többek között Dunaújvárosban a Baracsi úti Arborétum és Tanösvény területét szépítették, újították meg padok telepítésével, régiek felújításával, mezítlábas ösvény kialakításával. A cél az állagmegőrzési, felújítási munkálatokon túl egy civil tér létrehozása volt a város szívében.

Cselekvő segítség

A Hankook Tire Magyarország Kft. a programmal lehetőséget teremt, hogy a cég által nyújtott anyagi támogatások irányáról és felhasználásáról a cég dolgozói döntsenek. Ezáltal olyan intézmények és szervezetek juthatnak támogatásokhoz, amelyekhez a kollégáknak személyes kötődésük van. A program alapelve, hogy dolgozóink és a támogatott szervezetek képviselői csoportosan végezzenek önkéntes munkát saját lakóhelyük közösségei érdekében.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!