fbpx

Hankook – A hétköznapok hőseit támogatja a Hankook

Hankook – A hétköznapok hőseit támogatja a Hankook

A Hankook tizenkettedik alkalommal szervezi meg abroncsadományozási programját, melynek célja, hogy segítséget nyújtson olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek, amelyek egy adott közösség számára fontos, nélkülözhetetlen munkát végeznek. Pályázni augusztus 11. és 18. között lehet.

A Hankook Tire Magyarország jótékonysági akciója több, mint tízéves múltra tekint vissza. A program még 2012-ben indult 3 országos kedvezményezett (Vöröskereszt, Mentőszolgálat, Katasztrófavédelem) bevonásával, majd 2013-ban kisebb nonprofit jótékonysági szervezetek számára is nyitottá vált. Az elmúlt 10 évben a Hankook több mint 20 000 db gumiabroncsot biztosított, 2000-nél is több közhasznú és/vagy non-profit szervezet számára.

A szervezetek ezúttal is 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő közhasznú alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, akiknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy a rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre. A pályázatokat augusztus 11-től augusztus 18-ig a www.hankookadomany.hu weboldalon lehet benyújtani.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!