fbpx

Hankook – A Hankook nyolcadik éve támogatja az iskolakezdés előkészületeit

Hankook – A Hankook nyolcadik éve támogatja az iskolakezdés előkészületeit

Ahogy az elmúlt években, úgy idén augusztusban is megtartotta nyárzáró jótékonysági rendezvényét az Útkeresés Segítő Szolgálat. A Játékfesztivál célja a halmozottan hátrányos helyzetű családok és gyermekeik támogatása, amiben a Hankook Tire, mint felelős nagyvállalat, az idén már 8. éve áll a szervezet mellett.

Nagy sikerrel, körülbelül 150 fő részvételével zajlott le az Útkeresés Segítő Szolgálat családi napja augusztus végén. Az idei Játékfesztiválon az intézmény munkatársai a megelőzésre fektetették a hangsúlyt, ezért meghívták a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, a Drogambulancia és a Munkaügyi Központ képviselőit is.

A rendezvényt a megszokott adománygyűjtő időszak előzte meg, mely során a családsegítő tanszeradományokat fogadott. A támogatók között szép számmal voltak magánszemélyek és cégek egyaránt. A Hankook idén 250.000 forinttal támogatta az akciót, melyből iskolatáskákat és tanszercsomagokat szereztek be a család- és gyermekjóléti szolgálat munkatársai.

A Hankook széleskörű társadalmi felelősségvállalási tevékenységének egyik fókuszpontja az oktatás valamennyi résztvevőjének támogatása, ezért az Útkeresés Segítő Szolgálat a jövőben is számíthat a vállalat támogatására.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!