fbpx

Hankook – A Hankook idén csaknem 1500 gumiabronccsal támogatta a biztonságos közlekedést

Hankook – A Hankook idén csaknem 1500 gumiabronccsal támogatta a biztonságos közlekedést

A Hankook idén tizenkettedik alkalommal hirdette meg abroncsadományozási programját, melynek célja, hogy a vállalat segítséget nyújtson olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek, amelyek egy adott a közösség számára fontos, nélkülözhetetlen munkát végeznek. A 2023. évi program keretében a cég mintegy 1500 új abroncsot adományozott csaknem 150 szervezetnek.

A Hankook Tire Magyarország elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás, a közlekedésbiztonság és a fenntarthatóság iránt, így évről évre saját termékeivel, prémium gumiabroncsaival nyújt célzott támogatást a társadalom számára fontos tevékenységeket végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezeteknek. Az idén már tizenkettedik alkalommal meghirdetett abroncsadományozási programban nyertes szervezetek nélkülözhetetlen szolgálatot végeznek a rászorulók, a betegek, a gyermekek és más közösségek javára. A Hankook abroncsai segítik ezeket a szervezeteket abban, hogy biztonságosan és hatékonyan végezhessék tevékenységüket, csökkentve járműveik üzemeltetési költségeit és növelve a mobilitásukat.

Az abroncsadományozási program nyáron indult, a szervezetek most is 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatták be igényüket. A támogatásra elsősorban azok a legalább 5 éve működő közhasznú alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhattak, akiknek fő tevékenységi köre a környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy a rend- és katasztrófavédelem. A pályázatokat augusztus 11-től augusztus 18-ig lehetett benyújtani.

Az idei programban a vállalat mintegy 1500 új abroncsot adományozott, csaknem 150 szervezetnek, köztük az OMSZ-és a Magyar Vöröskereszt Fejér Vármegyei szervezeteinek, valamint Dunaújváros önkormányzata rendvédelmi szerveinek. A pályázat nyertesei a Hankook rácalmási telephelyén vehették át az adományba kapott gumiabroncsokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!