fbpx

Az Effekteam Egyesület évek óta szervez jótékony célú önkéntes napokat a Samsung megbízásából. Legutóbb egy gyermekjóléti intézmény kifestésében működtek közre a vállalat önkéntesei.

Sokaknak már október 20-a szabadságot jelentett, azonban a Samsung munkatársai aznap egy 40 fős gyermekjóléti intézményben nyújtottak segítséget. A lelkes csapat kifestett négy közösségi teret, amelyek egyben a gyerekek étkezője és konyhája is. Míg a kis lakók óvodában, iskolában voltak, addig az önkéntesek tisztábbá és szebbé varázsolták a falakat.

A gyermekek közül néhányan délután az intézménybe hazatérve vettek részt a végső simításokban. Az intézmény dolgozói is nagyon örültek az önkéntes akciónak, hiszen karácsony közeledtével a gyerekek terei megújulhattak.

A Samsung fontosnak tartja, hogy a munkatársak részére olyan lehetőségeket biztosítson, amelyek a megszokott életterükön kívül bepillantást engednek hátrányosabb helyzetben élők mindennapjaiba, s ahol szükség van szorgos kezekre, ott az önkéntesek segítséget nyújtsanak.

Köszönjük a Mohamanó Élményműhely Alapítványnak, hogy összekötött minket az intézménnyel, s részt vett az önkéntes nap sikeres létrejöttében.