fbpx

Lassan véget ér az idei év, közelednek az ünnepek, így egyre több vállalat szerzi be a céges ajándékokat munkatársai és üzleti partnerei számára. A FRUIT OF CARE olyan egyedi kézműves termékeket kínál a felelősen gondolkodó szervezeteknek, amelyekkel nemcsak a megajándékozottaknak tudnak kedveskedni, de egyúttal a hátrányos helyzetű embereknek is segítséget nyújtanak.

A FRUIT OF CARE Nonprofit Kft. több mint egy évtizede szolgálja ki az egyéni vásárlók mellett a hazai vállalati szektor és a gazdasági élet szereplőit társadalmilag felelős ajándéktárgyakkal és -csomagokkal. A különleges kézműves termékeket designerek fejlesztik, és fogyatékkal élő, illetve halmozottan hátrányos helyzetű emberek állítják elő. A vállalkozás munkatársai gourmet termékeket (csokoládékat, kekszeket, mézeskalácsot, lekvárokat, csatnikat stb.) és egyedi designnal készülő használati tárgyakat gyártanak – legnagyobb részt kézimunkával. Ezek kerülnek bele a szezonális ajándékdobozokba, melyeket olyan cégeknek értékesítenek, amelyek üzleti ajándékaik kiválasztásánál nemcsak a minőséget részesítik előnyben, de a társadalmi felelősségvállalás is fontos szempont számukra.

A nonprofit szervezet azért dolgozik, hogy megmutassa a magyar társadalomnak, hogy megfelelő körülmények között és segítség mellett, a valamilyen okból hátrányos helyzetben lévő emberek is képesek kiváló minőségű és piacképes termékek előállítására. A munkavégzés egyúttal a munkatársak terápiájához is hozzájárul, melynek fontos része az önbecsülés növelése, hiszen segély helyett így munkabért kapnak. A vállalkozás az évek során több mint százezer ajándékterméket értékesített több tucat civil és nonprofit szervezettel együttműködve, több mint 100 hátrányos helyzetű ember munkalehetőségéhez és társadalmi integrációjához hozzájárulva, innovativitását és kiválóságát számtalan hazai és nemzetközi elismerés és díj bizonyítja.

A FRUIT OF CARE a közelgő ünnepek alkalmából ismét egyedi ajándéktárgyakkal és -csomagokkal készül. A megrendelőknek mindössze azt kell kiválasztaniuk, hogy mi kerüljön a csomagokba, és a többit (beleértve a díszcsomagolást és a postázást) a szervezet intézi. Ráadásul, a FRUIT OF CARE márkával megajándékozottak nemcsak magas minőségű kézműves termékekkel gazdagodhatnak, de különleges élményben is részesülhetnek, ugyanis minden ajándékdoboz egy-egy sztorikártyát rejt, amely elmeséli annak az embernek a történetét, aki az adott doboz tartalmát készítette, hiszen ezek az ajándékok esélyt teremtenek, életeket változtatnak meg.

A FRUIT OF CARE termékei megtekinthetők a www.fruitofcare.hu honlapon, ahol az érdeklődőknek egyedi ajánlatkérésre és megrendelésre is lehetőségük van.