fbpx

Flow Alapítvány – Konferencia a forprofit és nonprofit partnerségekért

Flow Alapítvány – Konferencia a forprofit és nonprofit partnerségekért

A Flow Alapítvány a versenyszféra és a civil szektor szereplői közötti együttműködés elősegítése, közös társadalmi felelősségvállalásuk ösztönzése céljából szervez konferenciát 2024. február 28-án Budapesten, a MagnetHázban. Az eseményre mindazokat várják, akik számára nem csak az üzleti sikerek, hanem a világ jobbítása is fontos.

A Flow Alapítvány küldetése, hogy összehozza a forprofit és a nonprofit szféra szereplőit, és támogassa együttműködésüket világjobbító tevékenységeik kialakításában. A szervezet ennek jegyében rendezi 2024. február 28-án a Tűzgyújtó Konferenciát, mely teret ad a találkozásra, a kapcsolatépítésre, jó példák, sikeres partnerségek bemutatására és megismerésére.

A Budapesten, a MagnetHázban tartandó esemény lehetőséget nyújt arra, hogy különböző szakterületekről érkező, üzleti és civil szférában tevékenykedő résztvevők közös ügyek mellé állva alakítsanak ki együttműködéseket. A rendezvény keretében forprofitok mesélnek arról, hogy mit ad nekik, ha a profitszerzésen túl más ügyeket is támogatnak. Szó lesz tapasztalatokról, tanulságokról, jógyakorlatokról és rengeteg lehetőség lesz beszélgetni, ismerkedni.

A konferencia inspirációt kínál mind a versenyszférában tevékeny CSR-vezetők, HR-vezetők és cégvezetők, mind civil szervezeti vezetők számára. Az eseményre mindazokat várják, akiknek ötletekre van szükségük saját CSR stratégiájuk frissítéséhez, akik kíváncsiak rá, hogyan járul hozzá a civilekkel való partnerség a munkatársak megtartásához, vagy akik azt szeretnék megtudni, milyen szempontok szerint érdemes jó ügyet és együttműködő partnert választani. A szervezők azokat is invitálják, akik szívesen megosztanák saját tapasztalataikat, vagy partnereket keresnek kölcsönös együttműködésekhez, valódi, jótékony hatás generálásához.

További információ és regisztráció: https://tuzgyujtokonferencia.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!