fbpx

Fenntarthatóság, jövő, ESG

Fenntarthatóság, jövő, ESG

Hagyományainkhoz híven az idei Közösség.Hatás.Jövő. – A környezeti, társadalmi kihívásokra adott aktuális és hatékony vállalati megoldások című konferenciánkon elhangzott előadás és kerekasztal-beszélgetések már visszanézhetőek a youtube csatornánkon.

Az Effekteam éves szakmai konferenciájának fókuszában korunk egyik legfontosabb témája, a fenntarthatóság és az ESG kérdése állt. Az eseményen elhangozott előadást és a két kerekasztal-beszélgetést bármikor megtekintheti egyesületünk youtube csatornáján. Az idei beszélgetések mellett az előző években megrendezett konferenciák előadásai és beszélgetései is megtalálhatóak ugyanott.

Az idei évben az esemény nyitóelőadásában szó volt a fenntarthatóság és a jövő kapcsolatáról, illetve arról is, hogy milyen trendek befolyásolják majd a jövőben a cégek működését. Az eseményen résztvevők visszajelzései alapján egy nagyon inspiráló előadást tartott Kánai András, jövőkutató.

A közönség által a rendezvény egyik legjobb részének értékelt kerekasztal-beszélgetések keretében nagyvállalati és üzleti fenntarthatósági vezetők, szakértők osztották meg tapasztalataikat arról, hogy:

A pódiumbeszélgetéseket követő interaktív world café során a közönség tagjai is bekapcsolódhattak az eszmecserébe, feltehették kérdéseiket és megoszthatták gondolataikat a témával kapcsolatban.

Az esemény záró momentumaként az Effekt 2030 – Az ESG megoldások díjátadó gála boldog nyertesei is visszanézhetőek ezen a linken.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!