fbpx

ESG workout: vállalati felelősségvállalás és fenntarthatóság újfajta
perspektívából

ESG workout: vállalati felelősségvállalás és fenntarthatóság újfajta
perspektívából

Formabontó helyen és módon zajlott az Effekteam legutóbbi munkacsoport-találkozója. A vállalati felelősségvállalás és fenntarthatóság témájával foglalkozó szakemberek az íróasztal mögül kimozdulva, szabadtéri testmozgással egybekötve beszélgettek az ESG-t érintő aktuális kérdésekről. A különleges ESG workout a résztvevők testét és gondolatait egyaránt felfrissítette.

A felelősségvállalás és a fenntarthatóság területén dolgozó vállalati szakemberek gyakran
fokozott megterhelés mellett, komoly kihívások közepette végzik munkájukat. Ahhoz, hogy képesek legyenek nap mint nap megfelelően helytállni, elengedhetetlenül fontos számukra a testi és szellemi fittség. Az Effekteam Egyesület ezt felismerve, rendhagyó programot szervezett tagjai számára.

A résztvevők a reggeli órákban gyülekeztek a Tabánban található street workout pályán, ahol közös szabadtéri edzésen vettek részt. Ahogy a mondás tartja, ép testben ép lélek, ezért mindenki alaposan átmozgatta, felfrissítette magát, sőt Pogány Éda, a Syngenta regionális fenntarthatósági és kommunikációs vezetője ráhangoló és nyújtó gyakorlatokkal is színesítette a csoportos testmozgást. A kellemes környezet és a fizikai aktivitás energiával és friss gondolatokkal töltötte fel a csapatot a találkozó szakmai része előtt.

Az ESG aktuális kérdéseiről szóló beszélgetésre egy hangulatos közeli helyen, finom kávé és limonádé mellett került sor. A témáról dr. Schillinger Attila, az ESG Core Kft. alapítója, a ComLab Kommunikációs Tanácsadó Kft. vezető tanácsadója tartott rövid áttekintést, majd válaszolt a felmerülő kérdésekre, észrevételekre. A program során a résztvevők sok hasznos információval, tapasztalattal gazdagodtak és feltöltődtek – az ESG-hez is szükséges – megújuló energiával, ezért az egyesület vezetősége úgy döntött, hogy a jövőben is szervez majd hasonló szakmai találkozót.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!