fbpx

EFQM – Milyen szerepet töltenek be a HR szakemberek az SDG-ben?

EFQM – Milyen szerepet töltenek be a HR szakemberek az SDG-ben?

A fenntarthatóság témakörén belül vizsgálja a HR szakemberek helyét, szerepét és lehetőségeit az a workshop, amelyet a Szövetség a Kiválóságért Egyesület július 19-én szervez online formában. A rendezvény a Zoom felületen keresztül érhető el az érdeklődők számára.

Az online workshop résztvevői áttekintik a fenntarthatóság ENSZ által kialakított keretrendszerét, meghatározzák a HR szempontjából releváns területek/témák körét, beazonosítják a már megvalósuló jó gyakorlatokat és akciótervet dolgoznak ki a következő lépésekre vonatkozóan. A rendezvényre július 13-ig kedvezményes áron lehet regisztrálni a Szövetség a Kiválóságért Egyesület honlapján. A jelentkező HR szakemberek által képviselt cégek lehetőséget kapnak az EFQM SDG specifikus nemzetközi önértékelési felületének használatára is. A rendezvényt követően a résztvevők „Elkötelezett a Fenntartható Fejlődési Célok Teljesüléséért” elismerő oklevelet vehetnek át.

További információ és jelentkezési lehetőség itt található: https://kivalosag.com/esemeny/fenntarthato-fejlodesi-celok-01/

Iratkozzon fel hírlevelünkre!