fbpx

Az E.ON-nál már komoly hagyományai vannak a vállalati önkéntességnek. Legutóbb az Effekteam Egyesület szervezésében az Oroszlányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola udvarát és környezetét varázsolták szebbé a társaság munkatársai.

Az E.ON alkalmazottai rendszeresen vesznek részt önkéntes programokban, hol fizikai munkájukkal, hol szakértelmükkel igyekeznek jobbá tenni a közvetlen közelükben vagy a tágabb környezetükben élő közösségek életét. Az elmúlt 5 évben a cég több mint 1500 munkavállalója több ezer munkaórában végzett valamilyen önkéntes tevékenységet.

Szeptember 22-én mintegy 80 E.ON munkatárs jelent meg az Effekteam Egyesület által szervezett vállalati önkéntes napon, melynek keretében megszépült az Oroszlányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola udvara. A Budapestről, Pécsről, Nagykanizsáról és Győrből érkező lelkes segítők munkájának eredményeként 400 méteren új festést kapott az iskola kerítése és megújult az összes kültéri pad. Az önkéntesek nem csak munkaerejüket ajánlották fel az intézmény számára, hanem támogatásként hozták a szükséges felszereléseket és anyagokat is.

A programról az oroszlanymedia.hu híroldalon megjelent videós összefoglaló megtekinthető itt: