fbpx

E.ON – Energy Globe Gála

E.ON – Energy Globe Gála

Az Energy Globe Magyarország díj a kiemelkedően okos, fenntartható megoldásokat díjazza, s hogy kik lettek az egyik legjelentősebb hazai fenntarthatósági díj 2019. évi nyertesei, szeptember 23-án derül ki a díjátadó gálavacsorán. A rendezvényen a szórakoztató programok mellett a vendégek megismerhetik az E.ON Energy Globe programot, valamint a döntőbe jutott pályázókat és a nyerteseket.

Az Energy Globe díj a fenntarthatóság és az energiatudatosság egyik legjelentősebb nemzetközi versenyének hazai fordulója, amelyet Magyarországon az E.ON rendez meg. A program célja, hogy a legjobb példák bemutatásával és díjazásával hozzájáruljon a fenntartható gondolkodás népszerűsítéséhez.

A díjra 2019-ben ismét 6 kategóriában – Vállalkozás, Önkormányzat, Jövő generációja, Egyéni kezdeményezés, Épület és Ötlet – nevezhettek azok a személyek és szervezetek (vállalatok, önkormányzatok, oktatási szervezetek stb.), akik sikeres kezdeményezést valósítottak meg a fenntarthatóság, energia- vagy környezettudatosság jegyében.

A pályázatokat az energetika, az innováció és a fenntarthatóság terén elismert szakmai zsűri, valamint közéleti személyiségek bírálták el.

A nyerteseket ünnepélyes díjátadó keretében hirdetik ki, ahol minden kategória győztese értékes nyereményt kap a díj mellé. A verseny fődíja, egy 100%-ban elektromos Nissan LEAF autó egyéves, ingyenes használata. Ezt az a pályázó viheti haza, akit a zsűri választ a legjobbnak.

Helyszín: Várkert Bazár, Budapest, Ybl Miklós tér
Időpont: 2019. szeptember 23. (hétfő) 18 óra
Parkolás: A Várkert Bazár mélygarázsa vendégeink számára térítésmentesen igénybe vehető. A mélygarázs címe: Budapest, Apród u. 5-7. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!