fbpx

E.ON – Az óvodások évkezdését is segítette az E.ON

E.ON – Az óvodások évkezdését is segítette az E.ON

Az E.ON Hungária Csoport 500 óvodakezdő csomaggal támogatta a kisebbek élményteli évkezdését és csatlakozását az óvodai közösséghez. Az ajándékok az ország számos pontjára eljutottak.

Az E.ON Hungária Csoport évek óta elkötelezetten támogatja a jövő generációját. Az energiavállalat idén immár tizenkettedik alkalommal csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet „Iskolakezdés együtt!” segélyakciójához és 5 millió forint értékű támogatással járult hozzá a 2000 rászoruló gyermeket tanszercsomaggal segítő programhoz. Mivel a családok kisebbekből, nagyobbakból állnak, ezért nem csak az iskolásokra, hanem a kisebb testvérekre, az óvodásokra is gondolt a vállalat. Az iskolakezdés segítése után további 5 millió forinttal az óvodakezdő kisgyerekek évkezdését is támogatta, fejenként 10 ezer forint értékű csomagokkal.

Az óvodakezdést segítő felajánlásból Somogy megyében 308 kaposvári, kastélyosdombói, kürtöspusztai, drávagárdonyi, somogyfajszi, rinyaszentkirályi, zádori és lakócsai gyerek részesült. Az ország egyéb régióiban további 192 budapesti, orosházi, szolnoki, boldogkőújfalui, szendrői, felsődobszai, olaszliszkai, novajidrányi, nagykinizsi, perei és vizsolyi óvodás évkezdését segítette az E.ON Hungária Csoport és az Ökumenikus Segélyszervezet, hogy az új életszakasz indulása az ő számukra is igazán örömteli lehessen.

Az adományok kaposvári átadóján, hogy még teljesebb legyen a gyermekek öröme, a szervezők egy vidám gyermekműsorral is meglepték a rendezvényen részt vevő óvodásokat. A megyeszékhelyen összesen 140 csomagot osztottak az Ökumenikus Segélyszervezet kaposvári Biztos Kezdet Gyerekházába járó, illetve az intézmény látókörében lévő kaposvári családok számára. Az adomány egy tisztasági csomagot (fogkefe, fogkrém, zsebkendő, nedves törlőkendő, fésű), továbbá kézműves- és kreatív foglalkozáshoz használható eszközöket (vízfesték, színes ceruza, gyurma, zsírkréta, rajzlap), valamint óvodai ágyneműt tartalmazott.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!