fbpx

dm – A dm a nehéz helyzetben is támogatja a kisgyermekes családokat

dm – A dm a nehéz helyzetben is támogatja a kisgyermekes családokat

A dm évekkel ezelőtt nemzetközi szinten elköteleződött a nehéz körülmények között élő kisgyermekes családok megsegítése mellett. Ezen elköteleződésében az elmúlt években a járvány miatt megváltozott körülmények sem akadályozták, sőt nagyobb szükség volt a támogatásra, mint korábban. Az Együtt a babákért program keretében a drogéria ismét fél évre elegendő pelenkával támogat 260 nehéz körülmények között élő kisgyermekes családot.

A jótékonysági program immár több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, csakúgy, mint a drogéria együttműködése a Katolikus Karitásszal, akik minden évben gondoskodnak arról, hogy a támogatás olyan családokhoz jusson el, ahol valóban a legnagyobb szükség van a segítségre. Ez évről évre egyre nehezebb feladat. A koronavírus járvány tovább mélyítette a nehéz körülmények között élők helyzetét és sajnos egyre több család életét törte derékba pont akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne az anyagi biztonságra és a nyugodt környezetre a családban, egy kisbaba érkezésekor.

Az elmúlt évben is országszerte 260 kisgyermekes családot választott ki a karitatív szervezet, akik számára hatalmas könnyebbséget jelent majd a mindennapokban a fél évre elegendő babylove pelenka. Az adomány teljes mennyisége 6500 csomag, aminek összértéke közel 20 millió forint. A pelenkák átadása január végén kezdődik meg.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!