fbpx

Coca-Cola – Videósorozattal segít az #énjövőm program az otthonról tanulóknak

Coca-Cola – Videósorozattal segít az #énjövőm program az otthonról tanulóknak

13 részből álló videósorozattal segíti az otthoni tanulást a fiatalok munkaerőpiaci elhelyezkedését támogató #énjövőm program.

A Coca-Cola 2017-ben indította útjára a programot, amelynek személyes képzései a járvány miatt ugyan jelenleg szünetelnek, az #énjövőm csapata azonban most a program ingyenes, bárki számára elérhető online moduljainak elvégzésére bátorítja a résztvevőket. A videókban Dr. Sinkó Erika, az #énjövőm program szakmai koordinátora enged betekintést az online képzések tartalmába és hétköznapi szituációk segítségével mesél arról, miért érdemes az adott készségeket fejleszteni, még egy világjárvány idején is.

Bár a jelenlegi helyzet gátat szab a személyes, kiscsoportos képzések megszervezésének, a program online moduljai részben átfedik, részben pedig kiegészítik ezek tananyagát, ráadásul azok számára is elérhetők, akik a távolság, vagy az időhiány miatt korábban nem tudtak részt venni a személyes képzéseken. Nekik, és a járvány miatt otthonról tanuló, otthonról dolgozó fiataloknak segít az #énjövőm csapata egy most induló, az #énjövőm online képzéseiről szóló videósorozattal.

A videók és programról szóló további információk a következő linken érhetők el: https://www.facebook.com/enjovom/

Iratkozzon fel hírlevelünkre!