fbpx

Coca-Cola – Rekordnépszerű volt a Grow with Google és az #énjövőm program közös képzése

Coca-Cola – Rekordnépszerű volt a Grow with Google és az #énjövőm program közös képzése

A tavalyi nagy sikerű személyes képzéssorozat után idén, a kialakult helyzetre való tekintettel, online webináriumot szerveztek a Coca-Cola Magyarország #énjövőm, és a Google Magyarország Grow with Google programjai. A YouTube-on élőben közvetített, díjmentes előadásokon, ahol digitális tudatosság, álláskeresés, önéletrajzírás, LinkedIn-profil készítés és a távmunka voltak fókuszban, rekordszámú résztvevő, több mint 130 munkakereső tanulhatott a Google szakértőitől, a Coca-Cola Magyarország mentorától és Dr. Sinkó Erikától, az #énjövőm program szakmai koordinátorától.

A Grow with Google és a fiatal álláskeresőket, pályaváltókat segítő #énjövőm programok tavaly óta dolgoznak együtt a fiatal munkakeresők képzésén. Míg a tavalyi személyes képzéseken elsősorban a vállalkozásindítás és az énmárkaépítés voltak fókuszban, idén, a koronavírus-járvány tanulságaira építve, az előadások a biztonságos online jelenlétre, a távmunka kihívásaira és előnyeire, a tudatos álláskeresésre és a munkavállalás lépéseire helyezték a hangsúlyt.

A résztvevők most először találkozhattak az #énjövőm program új moduljával is, amely a munkavállalás jogi oldalát és a munkajog alapfogalmait mutatta be a résztvevőknek, és amelynek kialakításában ezúttal nem csupán a program szakmai koordinátora, hanem Szauder Nóra, a Coca-Cola Magyarország szenior jogtanácsosa, a program egyik legaktívabb mentora is részt vett.  

A két nagyvállalat közös webináriuma után kérdőívvel is vizsgálták a résztvevők benyomásait, és mind az előadók, mind a résztvevők pozitív visszajelzései arra sarkallják a cégeket, hogy a pandémiás helyzettől függetlenül tovább nyissanak az online képzések irányába. Ennek megfelelően a már korábban is tervezett tananyag- és célcsoportbővítés, valamint a mentorok folyamatos aktivizálása mellett azon dolgoznak majd a jövőben, hogy fizikai találkozás nélkül is, a lehető legeredményesebb és leghasznosabb formában tudják megtartani személyes tréningjeiket webinárium formájában.

Az #énjövőm program említett előadásai továbbra is megtekinthetők a Google Digital Workshop Hungary YouTube csatornáján az alábbi linkeken:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!