fbpx

A Coca-Cola HBC Magyarország 2017-ben indította el az #énjövőm programot, amelynek célja, hogy azoknak a 18-30 év közötti fiataloknak segítsen, akik nem találják az útjukat a munka világába, korábban sikertelenül próbáltak elhelyezkedni, vagy még nem tudják pontosan, mivel szeretnének foglalkozni. Vannak terveik, ötleteik, szeretnének előrejutni, de még nem tudják, hogyan kezdjenek bele a megvalósításba, és támogatásra, gyakorlati tudásra, motivációra van szükségük.

A programot 2019-től a The Coca-Cola Company és a Coca-Cola HBC Magyarország közösen szervezi. Ingyenes, egynapos workshopokon szakértő trénerek készítik fel a résztvevőket arra, hogyan keressenek állást, mit mondjanak, és hogyan viselkedjenek egy interjún, de önismeretben, készségeik felismerésében és önérvényesítésben is segítséget nyújtanak a résztvevőknek. 2018 óta online képzések is elérhetőek a www.enjovom.hu oldalon. Az itt található tananyagok részben átfedik, részben pedig kiegészítik a személyes képzéseket.

A program elsődleges célcsoportjai a pályakezdők, a NEET és a hátrányos helyzetű fiatalok. 2018-tól a célcsoportok a kismamákkal és kisgyerekes szülőkkel, valamint a fiatal nőkkel, 2019-től a fogyatékkal élőkkel is kibővültek. A program kezdete óta több mint 6200 résztvevőt vontak be a munkavállalást megkönnyítő, ingyenes képzéseikbe, személyes képzéseikkel az ország több mint 30 településén jártak már, online képzéseiket valamennyi megyében folyamatosan végzik a résztvevők, akiknek túlnyomó többsége, 84%-a nő. Az online tananyagok különösen népszerűek a budapestiek, a kismamák és a kisgyerekes szülők körében. A program célja, hogy 2020 végéig a résztvevők száma 8000-re emelkedjen.

További információk a projekttel kapcsolatban: www.enjovom.hu