fbpx

Badur – Új inkubációs program civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára

Badur – Új inkubációs program civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára

A Badur Alapítvány új fejlesztő programot hirdetett civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára a SIMPACT Közhasznú Nonprofit Kft.-vel együttműködésben. A Badur Inkubációs Program 2023-2026 csoportos workshopok, egyéni tanácsadás/fejlesztés és pénzügyi támogatás formájában kínál komplex, egyénre szabott szervezetfejlesztést.

A Badur Alapítvány célja, hogy a civil szervezetek és társadalmi vállalkozások a változó társadalmi, politikai, financiális környezetben is stabilan, fenntartható és professzionális módon, az erőforrásokat a legjobban kihasználva valósíthassák meg missziójukat. Éppen ezért indította a SIMPACT Közhasznú Nonprofit Kft. szakmai együttműködésével a Badur Inkubációs Program 2023-2026 elnevezésű programot, melyaz alapítvány korábbi szervezet- és társadalmi vállalkozásokat fejlesztő programjainak (Rezíliencia Pilot Program, Ugródeszka Program, Keltető Program) eredményeként jött létre.

Az új program 1 éves képzési és egyéni fejlesztési szakaszból, 2 éves megvalósítási és 1 éves monitorozási szakaszból áll. A megvalósítási szakaszban 6-8 szervezet, társadalmi vállalkozás Badur partnerként szakmai és pénzügyi támogatást kaphat fejlesztési igényeikre szabva. A rendelkezésre álló támogatási keretösszeg 30.000.000 Ft.

Olyan civil szervezetek és társadalmi vállalkozások jelentkezését várják, melyek (halmozottan) hátrányos helyzetű csoportok, közösségek életminőségének javításáért dolgoznak, és legalább 2 éves tapasztalattal rendelkeznek az adott közösség támogatásában. Jelentkezni 2023. február 17-én 24:00 óráig lehet.

Az alapítvány online információs alkalmat tart 2023. február 2-án 10 és 12 óra között, melyhez a Zoom alkalmazáson keresztül csatlakozhatnak az érdeklődők.

További információ és jelentkezési lehetőség itt érhető el: https://www.badurfoundation.org/project-details/badur-inkubacios-program-2023-2026

Iratkozzon fel hírlevelünkre!