fbpx

Badur – Önkéntes mentorokat várnak a Badur Inkubációs Programba

Badur – Önkéntes mentorokat várnak a Badur Inkubációs Programba

A Badur Alapítvány önkéntes mentorok jelentkezését várja, akik a Badur Inkubációs Program júliustól novemberig tartó egyéni fejlesztési szakaszában tudásukkal és tapasztalataikkal tudják segíteni a résztvevő nonprofit szervezeteket és társadalmi vállalkozásokat.

A Badur Inkubációs Program diagnózis alapú, komplex és egyénre szabott szervezetfejlesztést biztosít a (halmozottan) hátrányos helyzetű csoportok, közösségek életminőségének javítását célzó civil szervezetek, társadalmi vállalkozások részére annak érdekében, hogy hatékonyan, hosszú távon fenntarthatóan, rezíliensen és nagyobb mértékben tudják elérni a maguk elé kitűzött társadalmi célt. A program szakmai partnere a SIMPACT Közhasznú Nonprofit Kft.

A program első, 2023 júniusáig tartó képzési szakaszát követően a szervezetek önkéntes mentorok segítségével, egyéni fejlesztés keretében dolgozzák ki három évre szóló fejlesztési tervüket. A július és november között zajló egyéni fejlesztéshez önkéntes mentorok jelentkezését várja az alapítvány, akik megosztják tapasztalataikat a résztvevő szervezetekkel, és segítik őket ismereteik továbbfejlesztésében, képességeik kibontakoztatásában. Jelentkezni április 21-ig lehet a Badur Alapítvány honlapján.

További információ itt olvasható: https://www.badurfoundation.org/project-details/badur-inkubacios-program-2023-2026

Iratkozzon fel hírlevelünkre!