fbpx

A Badur Alapítvány 2020-ban is meghirdeti KELTETŐ+ Társadalmi Vállalkozásfejlesztő Programját, amelyben képzési partnere a SIMPACT. A pályázók február 16-án éjfélig nyújthatják be pályázatukat a szervezetnek.

A program  célja, hogy fenntartható társadalmi vállalkozások támogatásán keresztül hosszú távon javítsa a halmozottan hátrányos helyzetű, szegény/mélyszegény közösségek életminőségét.

A programra olyan civil szervezetek, non-profit vállalkozások vagy informális csapatok jelentkezését várják, amelyek szegénységben/mélyszegénységben élő közösségeket segítenek, és szeretnének társadalmi vállalkozást indítani, vagy egy már működő társadalmi vállalkozást megszilárdítani, fejleszteni.

Miért érdemes jelentkezni?

  • A résztvevők képessé válnak áttekinteni szervezeti erősségeiket, erőforrásukat.
  • Bizonyított módszertan alapján üzleti ötleteket tudnak generálni, és azokat értékelni tudják, hogy kiválasszák a legjobbat.
  • Modellezni tudják üzleti vállalkozásuk lényegi alkotóelemeit.
  • Jó gyakorlatokat ismerhetnek meg, hasonló területen működő szervezetekkel cserélhetnek tapasztalatot.
  • Bővíthetik kapcsolati hálójukat más szektorok, területek képviselőivel.

Díjazás

A program lezárultával a Badur Alapítvány a legígéretesebb vállalkozásoknak a szervezet/csapat igényeire személyre szabottan nyújt további pénzügyi és szakmai támogatást:

  • A Badur Alapítvány pénzügyi támogatással ismeri el a leginkább kidolgozott üzleti elképzeléseket. A tervezett keretösszeg 15 millió forint. A Badur Alapítvány a szervezet és az üzleti terv szükségletei szerint testre szabottan dönt a támogatás legmegfelelőbb formájáról és feltételeiről. A támogatás  igény szerint felhasználható pilot projekt megvalósításához, eszközbeszerzéshez, szakmai tanulmányúthoz, a vállalkozás induló költségeinek és a kezdeti szakasz veszteségének  fedezésére.
  • Az Alapítvány pénzügyi támogatás mellett hosszú távú szakmai partnerség keretében is támogatja a díjazott szervezeteket: végigköveti a vállalkozás fejlődését és igény szerinti szakmai tanácsadással segít. 

A Pályázati kíírás és adatlap letölthető a Badur Alapítvány honlapjáról: https://www.badurfoundation.org/project-details/hatcheryprogramme2020

Beadási határidő: 2020. február 16. éjfél.