fbpx

Az employee wellbeing mint befektetés – Balaton Anita konferencia-előzetese

Az employee wellbeing mint befektetés – Balaton Anita konferencia-előzetese

Az Effekteam október 1-jei, Közösség.Hatás.Jövő. – A vállalati felelősség 4 arca című online konferenciájának egyik előadója Balaton Anita, a FleishmanHillard Café ügyvezető partnere lesz. Előadásában arról beszél, miért fontos, hogy a vállalatok akár a korábbinál is jobban odafigyeljenek dolgozóik mentális jóllétére. Kedvcsinálónak álljon itt Anita néhány, a témával kapcsolatos gondolata.

A wellbeing kicsit mást jelent egyéni szinten és mást munkáltatói nézőpontból. Tagadhatatlan azonban, hogy a mentális jóléttel foglalkozni mindkét aspektusból értékes és elengedhetetlen.

A mentális kiegyensúlyozottságra, az ún. wellbeingre hangsúlyt helyező munkahelyek eredményesebbek, kevesebb a hiányzás, a munkavállalók figyelnek egymásra. Különösen fontos ez a mostani pandémiás helyzetben, ahol nagyobb szükség van az alkalmazkodóképességre, az egyéni „megküzdőerőre”, mint valaha, ahol a kiégés, a reményvesztettség könnyen utat tör.

De fontos azt is megértenünk, hogy a munkahelyi wellbeing egy kölcsönös előnyöket hozó befektetés a munkáltató részéről, és alapvetően a teljesítményről szól. Nem öncélú, és lényeges, hogy a valós problémákat kezeljük, amikor foglalkozunk ezzel. Igyekszem majd adatokkal is alátámasztani az állításaimat.

Az előadásban beszélni fogok a wellbeing értelmezéséről, és mindazokról az előnyökről, amiket az e területen tett befektetéssel a cégek elérhetnek. Érinteném a bizalom kérdését, mint az autentikus márkaépítés egyik alapkövét, és javaslataim is lesznek, hogyan lehet a munkahelyi wellbeinget jól csinálni.

A konferencia részletes programja és regisztráció: itt.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!