fbpx

Auchan – Plüsshóddal szervez jótékonysági akciót az Auchan

Auchan – Plüsshóddal szervez jótékonysági akciót az Auchan

Már elérhető az Auchan áruházaiban a Júlio névre keresztelt plüsshód, amely rendhagyó küldetéssel érkezett a boltok polcaira.

Életmentő berendezésre gyűjt a Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinikának az áruházlánc. Minden egyes pihe-puha játékfigura megvásárlása után ötszáz forintot adományoz az áruházlánc a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. számú Gyermekgyógyászati Klinikának az életmentő beavatkozásokhoz nagy segítséget nyújtó röntgenkép-erősítő berendezés beszerzésére.

„A társadalmi felelősségvállalás az Auchan stratégiájának kulcseleme és külön örömünkre szolgál az olyan aktivitások szervezése, amelybe a vásárlóinkat is bevonhatjuk. Bízunk benne, hogy a jó cél érdekében minden Júlio gazdára talál” – nyilatkozta az akcióról Széll Hajnalka, az Auchan Retail Magyarország országos HR igazgatója.

Az Auchan nemzetközi kezdeményezésének keretében a különböző országok áruházai maguk választhatták ki azt a szervezetet, amelynek az adományt felajánlják. A plüssfigurák a készlet erejéig érhetők el a boltokban.

A 28 cm magas Júlio a hazai áruházakban 1990 forintért vásárolható meg.

Az akcióról készült reklámfilm ezen a linken érhető el.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!