fbpx

Auchan – Ismét közös karácsonyi gyűjtést tartott az Auchan és a Magyar Vöröskereszt

Auchan – Ismét közös karácsonyi gyűjtést tartott az Auchan és a Magyar Vöröskereszt

December első két hétvégéjén ismét az Auchan áruházakban várta a nélkülözőknek szánt adományokat a Magyar Vöröskereszt. Elsősorban tartós élelmiszereket, valamint tisztító- és tisztálkodási szereket gyűjtöttek, de a közelgő ünnepekre való tekintettel szívesen fogadták az édességet, szaloncukrot is. December 11-ig online adományozásra is lehetőség volt egy előre összeállított csomag megvásárlásával.

A Magyar Vöröskereszt idén is megrendezte az „Egy csomag szeretet” néven futó adománygyűjtését, melynek ismét az Auchan Magyarország adott helyet országszerte 24 üzletében. A humanitárius szervezet összeállított egy bevásárlólistát arról, hogy tapasztalataik szerint milyen termékekre van a legnagyobb szükség. Ezúttal főként konzerveket (zöldség, paradicsom, máj, darálthús, készétel), száraz babot és lencsét, citromlevet, rizst, száraz tésztát, rétes- és rizslisztet, zabkását, zabpelyhet, instant kakaót, gyümölcsteákat, kisdobozos gyümölcsleveket, tartós UHT 1,5 %-os tejet, bébiételeket, illetve – az ünnepre való tekintettel – szaloncukrot és egyéb édességeket vártak, valamint mosó- és mosogatószereket, szappant, fogkefét, fogkrémet, fertőtlenítőszereket és általános tisztítószereket gyűjtöttek.

December 11-ig online adományozásra is lehetőség volt a karitatív szervezet által összeállított, a webáruházban „Adomány” vagy „Vöröskereszt” néven megtalálható egységcsomag megvásárlásával, amelyben többféle száraztészta, étolaj, liszt, cukor és gyümölcstea kapott helyet.

Az összegyűlt adományokból szakszerűen összeválogatott csomagok készülnek, melyeket az országos hálózattal rendelkező Magyar Vöröskereszt megyei szervezetein keresztül oszt szét a rászorulóknak, főleg többgyermekes családoknak még az ünnepek előtt.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!