fbpx

Auchan – Idén nem egy, hanem 24 MikulásGyár lesz!

Auchan – Idén nem egy, hanem 24 MikulásGyár lesz!

Idén az Auchan Magyarország is csatlakozott a nagy múltú MikulásGyárhoz, így ez alkalommal országosan zajlik a gyűjtés: december 1. és 20. között mind a 24 áruházban fogadják az adományokat.

A pandémia és annak gazdasági hatásai miatt a rászorulóknak most leginkább tartós élelmiszerre (például konzerv, tészta, liszt, cukor, rizs, olaj, édesség), tisztálkodási és fertőtlenítőszerekre van szükségük. Az idei gyűjtést is ennek megfelelően szervezi a MikulásGyár, amely ezúttal használt ruhát és játékokat biztonsági okokból nem fogad.

Az Auchan vállalati kultúrájában mélyen gyökeredzik a szolidaritás és bevett jógyakorlat, hogy a vállalat jótékonysági akcióiba rendszeresen bevonják a vásárlókat is, hogy együtt még nagyobb eredményeket érjenek el. Az áruházlánc bízik benne, hogy most is rengeteg adományt tud gyűjteni a Magyar Vöröskereszt önkénteseinek segítségével, akik ezt követően majd eljuttatják a csomagokat a rászorulókhoz.

A Mikulásgyár stratégiai és logisztikai partnere a Magyar Posta, amely lehetőséget nyújt arra, hogy az is adományozhasson, aki nem tudja személyesen elvinni ajándékát a MikulásGyárba. Az ország legtöbb postáján ingyen feladhatók az adományok lezárt dobozokban, csak annyit kell ráírni a küldeményekre, hogy „MIKULÁSGYÁR”.

A Magyar Vöröskereszt a budapesti és vidéki gyűjtőpontokon biztosítja az önkénteseket, s gondoskodik arról, hogy a legjobb helyekre kerüljenek az adományok. A hazánkban 139 éve működő humanitárius szervezet óriási feladatot lát el azzal, hogy önkéntes hálózatát hadrendbe állítja és 20 napon keresztül sok ezer munkaórában veszi át és kezeli a felajánlásokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!