fbpx

Auchan – Auchan Borhetek: kiemelt szerepben a hazai borászatok

Auchan – Auchan Borhetek: kiemelt szerepben a hazai borászatok

Elkezdődött az Auchan borvására, melynek keretében minden nagy magyarországi borvidék kínálata, számos színvonalas és különleges külföldi bor, valamint több, csak az Auchan számára készült egyedi tétel is kapható az áruházlánc üzleteiben. Ráadásul a szortimentbe most olyan borászatok is bekerültek, akikkel – habár kifogástalan minőségű termékeket készítenek – még korábban nem dolgozott együtt a vállalat, de a járvány okozta gazdasági helyzetben ez most hatalmas segítség számukra.

Október 21-ig tart az Auchan Borhetek, ami alatt számos kiváló hazai és külföldi borból válogathatnak az áruházlánc vásárlói. A kínálatban az összes nagy magyar borvidék, valamint több külföldi borászat termékei megtalálhatók. A közkedvelt típusokon kívül most 84 teljesen új bor is bekerült az üzletekbe. A választékban a könnyű, illatos, már idei szüretelésű boroktól kezdve, a tölgyfahordós érlelésű vörösborokon át, egészen a díjnyertes tokaji aszúkig minden szerepel, hogy mindenki találhasson köztük kedvére valót. A kiváló minőségre garancia, hogy a Világgazdaság Top 100 magyar bor listájáról 56 tétel megtalálható az Auchan polcain is. A toplistán egyébként Dr. Fiáth Attila nemzetközi borakadémikus ötlete alapján idén is olyan borok szerepelnek, amelyek széles körben elérhetők.

Nem csupán a már megszokott kínálat várja azonban a vásárlókat, az Auchan ugyanis felelős vállalatként kötelességének érezte, hogy segítse azokat a borászatokat, akik kimagasló termelői munkát végeznek, de a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe kerültek. A kínálatba már az idei szüretelésű újborok is bekerültek, de egyedi champagne-kínálatból és a VinCE Magazin szakértőivel megkóstoltatott, kiváló nemzetközi felhozatalból sincs hiány.

Még egy jó hír a borkedvelőknek, az Auchan az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő matricaakcióját kiterjesztette a Borhetekre is, így október 21-ig kedvező áron és nagyon sokszínű kínálatból lehet az ízlésünknek megfelelő prémium borokhoz jutni.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!