fbpx
Elnökség

Felügyelő bizottság

Hajna Csongor

Felügyelő Bizottság elnöke

Szervezeti kommunikációs, public affairs és fenntarthatósági szakember. 20 éve foglalkozik vállalatok társadalmi felelősségvállalásával, annak menedzsmentjével, külső és belső kommunikációjával, illetve az üzleti, civil és kormányzati szektorok együttműködésével. 2021 februárja óta a Magyar Nemzeti Bank pénzügyi fogyasztóvédelmi edukációs programjainak menedzsment tanácsadója. 2011 és 2017 között az Effekteam (korábbi nevén Magyar Adományozói Fórum) elnökségi tagjaként, 2010 és 2013 között a Brit Kereskedelmi Kamara CSR munkacsoportjának vezetőjeként tevékenykedett.

Horváth Áron

Felügyelő Bizottság tagja

Széleskörű, 15 éves, tapasztalattal rendelkezik fenntarthatósági stratégia kialakításában és megvalósításában, jelentések készítésében. Jelenleg kereskedelmi ingatlanok fenntarthatóságával, klímasemlegességével foglalkozik, mint magyarországi és közép-kelet európai üzletágvezető a CBRE, nemzetközi ingatlan-tanácsadó vállalatnál. Korábban a Deloitte magyarországi és belga vállalatainál volt fenntarthatósági menedzser. Itt, többek között, a pénzügyi, energia- és autóipari ügyfelek számára végzett tanácsadást. A Deloitte-hoz való csatlakozás előtt Áron a MOL-csoport vezető fenntarthatósági szakértője volt, ezelőtt pedig Brüsszelben, a CSR Europe európai hálózatában projektmenedzser.

Vörös Éva

Felügyelő Bizottság tagja

Jelenleg szabadúszóként dolgozik, főként projekteket vezet ifjúsági területen és oktatási tevékenységet végez digitálisan. Korábban a NESsT-nél dolgozott globális operációs vezetőként 7,5 évig, illetve ezt megelőzően a United Way Magyarországnál programvezetőként a hazai civil szektort támogatta munkájával. Szociális és nonprofit területen 20 éves tapasztalattal rendelkezik.