A nagy érdeklődésre való tekintettel a Vodafone Magyarország Alapítvány március 15-ig meghosszabbította a jelentkezési határidőt a Vodafone Digitális Díjra. Az Effekteam Egyesület szakmai közreműködésével megvalósuló pályázat idei újdonsága, hogy a Vodafone különdíjban részesíti a legjobb 5G technológiára építő innovációt. A különdíj, és az azzal járó 1 millió forintos jutalom, valamint a szakmai mentorálás a Vodafone vállalati szolgáltatásokért felelős üzletágának felajánlása.

A Vodafone Magyarország Alapítvány március 15-ig meghosszabbította a jelentkezési határidőt a Vodafone Digitális Díjra, így a tervezettnél öt nappal tovább pályázhatnak azok, akik egy bevezetés előtt álló digitális innovációval, kész termékkel vagy szolgáltatással nyújtanak megoldást egy aktuális, sokakat érintő társadalmi problémára. Az innovációs versenyre magánszemélyek, vállalkozások és nonprofit szervezetek egyaránt jelentkezhetnek Digitális Esélyegyenlőség, Digitális Társadalom, valamint Környezetvédelem és Fenntarthatóság kategóriákban.

Mind a Vodafone Magyarország, mind pedig az Alapítvány kiemelten fontosnak tartja, hogy az 5G mobilhálózat előnyeire épülő megoldásokat is felkarolja és támogassa, ezzel is elősegítve a 5G-ben rejlő lehetőségek kiaknázását. Ezért az idei pályázat újdonsága, hogy egy különdíjat nyerhet az a pályázó, akinek digitális megoldása 5G technológián alapul, és a késleltetésmentes hálózat adta lehetőségeket a leginnovatívabb módon használja fel. A különdíjat a Vodafone vállalati szolgáltatásokért felelős üzletága ajánlotta fel. A különdíj nyertese 1 millió forint pénznyereményt, valamint szakmai mentoring- és networking lehetőséget kap az üzletágtól. A különdíjat bármelyik kategória pályázója elnyerheti.

A Vodafone Digitális Díjjal kapcsolatos információk és a pályázati felület lap itt érhető el: https://www.vodafone.hu/vodafonerol/vodafone-atarsadalomert#digitalis_dij