fbpx

Elindult a jelentkezés az Effekteam, a denxpert és a BGE közös ESG-CSRD felkészítő műhelyének őszi kurzusára

Elindult a jelentkezés az Effekteam, a denxpert és a BGE közös ESG-CSRD felkészítő műhelyének őszi kurzusára

A tavaszi kurzus sikeres lezárást követően, szeptemberben folytatódik a ESG-CSRD fenntarthatósági jelentést készítő szakemberek képzése az Effekteam, a denxpert és a BGE közös ESG-CSRD felkészítő műhelyében, ahol a résztvevők 8 hetes gyakorlatorientált program keretében, nemzetközileg elismert szakértők és mentorok segítségével készülhetnek fel az előírásoknak megfelelő adatgyűjtésre és jelentéstételre.

A legújabb uniós és hazai ESG-szabályozások hatályba lépésével egyre nagyobb nyomás nehezedik a vállalatokra, hogy üzleti tevékenységüket a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási szempontoknak megfelelően végezzék és erről évente jelentést tegyenek. Az Effekteam – amellett, hogy lassan két évtizede naprakész információkkal, tudásmegosztó eseményekkel és szakmai tanácsadással támogatja a hazai vállalatok fenntarthatósági törekvéseit – azért indította el ESG-CSRD felkészítő műhelyét a denxpert EHS&S szoftvervállalattal és a Budapesti Gazdasági Egyetemmel (BGE) együttműködésben, hogy még hatékonyabb segítséget tudjon nyújtani a hozzá forduló cégeknek és vállalati szakembereknek a követelmények teljesítésében.

A 4 alkalomból álló ESG-CSRD felkészítő műhely sokkal több, mint egy hagyományos képzés vagy tanácsadói támogatás, mert a program 6 hetes időtartama alatt a résztvevők megtanulják, majd be is vezetik vállalatuknál a CSRD-alapú jelentési struktúrát és az ESG-törvényi megfelelést. Az érdeklődők nemzetközileg elismert szakértők és mentorok támogatásával haladnak végig lépésről lépésre a CSRD-alapú fenntarthatósági jelentéstétel folyamatán, miközben hatékony és felhasználóbarát adatgyűjtő szoftvert használhatnak. A műhely nagy hangsúlyt fektet mind az elméleti tudás, mind a gyakorlati tapasztalatok megszerzésére, illetve lehetőséget kínál az önálló projektmunkára és a közös tanulásra, tapasztalatcserére is.

A kurzus végére a résztvevők képessé válnak arra, hogy biztosítani tudják vállalatuk kettős lényegességét, az adatpontok pedig cégre szabottan rendelkezésre állnak, ráadásul azok kezeléséhez a legjobb gyakorlatok nyújtanak számukra támpontokat. Azok, akik valamennyi tematikus napon részt vesznek, a BGE által kiállított ESG-CSRD fenntarthatósági jelentést készítő szakember tanúsítványt kapnak a műhely elvégzéséről. A szeptemberben induló őszi kurzusra már megnyílt a jelentkezési lehetőség. A 8 hetes program keretében szervezett tematikus napokra szeptember 12-én és 19-én, valamint október 15-én és november 7-én kerül majd sor.

Részletes információ és jelentkezési lehetőség itt érhető el: https://effekteam.hu/csrd-muhely/

Iratkozzon fel hírlevelünkre!