Az E.ON Hungária Csoport 2022-ben is várja magyar civil szervezetek pályázatait és projektötleteit: idén még három pályázati forduló keretében döntenek a támogatások megítéléséről az Effekteam Egyesület szakmai közreműködésével. Az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1 millió forint.

Az E.ON folyamatosan várja a pályázatokat társadalmi szerepvállalás, sport, edukációs programok és kultúra témakörökben. Az idei évben összesen hat pályázati fordulóra kerül sor, melyek közül négy forduló már lezárult, a további határidők 2022. szeptember 2-án és október 7-én lesznek.

A pályázat az Effekteam szakmai támogatásával valósul meg. A teljes pályázati folyamatot a szervezet menedzseli: a pályázat kiírásától és a pályázatok adminisztrációjától kezdve a szakmai előbírálaton át, a pályázókkal való kapcsolattartásig. Az Effekteam végzi a támogatottak beszámoltatását, a beszámolók kiértékelését, az eredményekről és a hatásokról az összefoglaló riportok elkészítését is.

A cégcsoport előnyben részesíti a hosszú távú, több éve sikeresen működő partnerségeket, a sokakat elérő programokat, a megbízható, transzparensen működő szervezeti szinten történő együttműködéseket, de ezek mellett időről-időre lehetőség nyílik újabb partnerségek elindítására is.

A beérkező megkeresésekről több lépcsős elbírálási folyamat során dönt a külső szakértőkből és vállalati döntéshozókból álló adományozási bizottság. Az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1.000.000 Ft, azonban előfordul, hogy nem a teljes pályázati összeget, hanem annak egy részösszegét ítéli oda a testület meghatározott célú felhasználásra.

További információ: https://www.eon.hu/hu/rolunk/tarsadalmi-szerepvallalas/tarsadalom/szponzoracio/partnersegek–palyazatok.html

Pályázati adatlap: https://www.eon.hu/content/dam/eon/eon-hungary/documents/rolunk/tarsadalmi-szerepvallalas/palyazati-kerdoiv-2022.xlsx