fbpx

Ismét környezetszépítő munkát végeztek az E.ON önkéntesei

Az E.ON Hungária Csoportnál évtizedes hagyományai vannak az önkéntes munkának. Az Effekteam Egyesület is számos alkalommal szervezett már jótékony célú tevékenységeket a vállalat tettre kész csapata számára. Legutóbb a pilisszentiváni Jági tanösvény megtisztításában segédkeztek a cégcsoport munkatársai.

Kárpátok Alapítvány – Sikeres volt a Kárpátok Alapítvány Gyorssegély Alap Ukrajnáért Programja

A Kárpátok Alapítvány tanulmányt jelentetett meg az általa indított Gyorssegély Alap Ukrajnáért Program eredményeiről és tapasztalatairól. Az elemzés megállapításai alátámasztják a 2022-2023 között megvalósult program létjogosultságát, és keretet adnak az alapítvány további munkájának az Ukrajnából a háború elől menekülők komplex segítségnyújtása terén.

Gőzerővel folyik a munka az Effekteam, a denxpert és a BGE által közösen indított ESG-CSRD felkészítő műhelyben

Megkezdődött a CSRD-alapú fenntarthatósági jelentést készítő szakemberek képzése az Effekteam Egyesület, a denxpert EHS&S és a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) közös ESG-CSRD felkészítő műhelyében. A 6 hetes gyakorlatorientált program résztvevői nemzetközileg elismert szakértők és mentorok segítségével készülnek fel az ESG-törvény követelményeire és a CSRD-alapú fenntarthatósági jelentéstétel folyamatára. A műhely a jövőben rendszeresen meghirdetésre kerül, és a BGE hivatalos tanúsítványt állít ki a speciális képzést elvégzők számára.

ESG a gyakorlatban: A középkori romoktól a karbonsemleges működésig

Miként függ össze egymással a vállalati transzformáció, a karbonsemleges működés, a csomagolásmentes termékek, az újrahasználható göngyölegek és a felújított középkori romok? És hogyan kapcsolódnak mindezek az ESG-hez? A részletekre fény derül az Effekteam június 14-i interaktív workshopján, ahol bemutatkoznak az Effekt 2030 díj legutóbbi döntős projektjei.